huur een draagdoek of draagzak

Bijna al mijn dragers en doeken zijn te huur. Zo kun je in alle rust op het door jou gewenste moment de draagdoek of baby- peuter- of kleuterdrager uitproberen en kijken of hij bij jou en je kindje past.
Je kunt ook een baby-, peuter- of kleuterdrager huren voor op vakantie. De kosten voor het huren van een doek of drager bedragen € 10,00 per week of deel van een week en € 8,00 per week voor elke week daarna. Het huurbedrag wordt afgerond op hele weken. Eventuele verzendkosten komen voor jouw rekening.

Hoe werkt het?

Klik in de webwinkel op de draagdoek of draagzak naar keuze en volg het bestelproces. Vermeld in het opmerkingenveld dat je de drager wil huren en ook voor hoe lang, bij voorkeur van wanneer tot wanneer. Houd rekening met eventuele verzendtijd!

Je rekent de nieuwprijs af en als de drager weer door mij ontvangen is, ontvang je het bedrag min de huur en eventuele verzendkosten binnen 14 dagen weer terug op je rekening.

Let op: het kan zijn dat je een andere kleur of print ontvangt dan op het plaatje staat. 

Mocht je na het huren besluiten om een drager of doek te aan te schaffen, dan ontvang je € 5,00 korting. Als je hiervan gebruik wilt maken, neem dan even contact met me op.