Algemene Voorwaarden van Draagwijzer, gevestigd te Deventer.

Bij het plaatsen van een bestelling of het maken van een afspraak voor een consult of workshop gaat koper automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

Betaling
Je kunt betalen via iDeal, vooruitbetaling of contant bij afhalen in Deventer. Je krijgt een automatische bevestiging van je bestelling waarin het rekeningnummer vermeld staat. Zodra de betaling ontvangen is, zorgen wij voor verzending. Als je kiest voor vooruitbetaling, dan dient het verschuldigde bedrag binnen 7 dagen op genoemde rekening te zijn bijgeschreven. Is het bedrag na 7 dagen niet bijgeschreven dan ontvangt je eenmalig een herinnering met het verzoek om binnen 3 dagen alsnog het bedrag over te boeken. Is het bedrag dan niet bijgeschreven dan vervalt de inschrijving of bestelling en/of gaat het artikel terug in de verkoop.

Levering
Draagwijzer verzendt bestellingen die op werkdagen voor 13:00 uur binnenkomen meestal nog dezelfde dag. In ieder geval wordt je pakje binnen 2 werkdagen na ontvangst van de complete betaling verzonden. Indien de levering vertraging oploopt - hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvang je daarvan zo snel mogelijk bericht.
De bestelling zal worden verstuurd via PostNL. Voor pakketpost wordt een bijdrage gevraagd van € 7,50. Bestellingen boven de € 100,- binnen Nederland, en boven de € 150,- naar België, worden gratis verzonden. Wil je bestellen vanuit een ander land, neem dan even contact op, dan laat ik weten wat de verzendkosten zullen zijn. De koper kan er ook voor kiezen om op afspraak de bestelling af te halen in Deventer; de betaling kan dan ofwel van te voren te worden voldaan, ofwel contant ter plekke.
Wij kunnen helaas geen verantwoordelijkheid dragen voor het kwijtraken, beschadigd raken of gestolen worden van je pakje tijdens de verzending. Als u hiertegen beschermd wilt zijn, kunt u kiezen voor de optie 'verzekerd verzenden' tegen een kleine meerprijs.

Niet tevreden; geld terug
Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 7 dagen. De zichttermijn houdt in dat koper het recht heeft binnen 7 dagen na ontvangst de producten zonder enige verplichting in de originele verpakking te retourneren. Koper dient Draagwijzer hierover van te voren in te lichten; je ontvangt dan een retournummer en het adres waar je het pakketje naar toe kunt sturen. De geretourneerde producten mogen niet of slechts kort gebruikt zijn en niet beschadigd zijn. De kosten voor retourzending komen ten laste van de koper. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen, of retourzendingen die niet van te voren zijn aangekondigd, worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Na ontvangst van de producten en na goedkeuring van de staat van de producten, wordt binnen 14 dagen het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten) teruggestort.

Producten
De aangeboden artikelen worden zo duidelijk en waarheidsgetrouw mogelijk afgebeeld en/of omschreven op de website en bezitten de eigenschappen die door Draagwijzer worden genoemd. De kleuren kunnen een kleine afwijking hebben met de werkelijkheid. Dit in verband met de verschillende schermresoluties van elke computer. Bij afhalen in Deventer kan de koper de kleuren zelf bekijken.
Alle op de website en tijdens een consult genoemde verkoopprijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Aansprakelijkheid
Bij normaal gebruik, waar het product voor bedoeld is, mag koper een normale levensduur met normale slijtage verwachten. Draagwijzer is niet aansprakelijk voor verkeerde was- en/of strijkbehandelingen.
Draagwijzer is tevens niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken van de bestelling tijdens verzending. Draagwijzer zorgt er uiteraard voor dat elke bestelling zeer zorgvuldig wordt verpakt en geadresseerd voor verzending. Indien de bestelling niet aankomt door foutief ingevulde gegevens door de klant is dit geheel voor risico van de klant.

Draagwijzer is alleen aansprakelijk voor eventuele directe schade als gevolg van het gebruik van het product (dus niet voor vervolgschade zoals bijvoorbeeld winstderving) en is niet aansprakelijk voor schade ontstaan doordat koper onjuiste en/ of onvolledige gegevens heeft verstrekt.
De aansprakelijkheid is in ieder geval beperkt tot het bedrag van uitkering van zijn verzekeraar. Deze beperkingen van de aansprakelijkheid gelden niet indien de schade te wijten is aan opzet of grove schuld van Draagwijzer.

Privacy
De opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en worden niet doorgegeven of verkocht aan derden.

Copyright
Op alle informatie op deze website berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Draagwijzer informatie, foto's en ontwerpen van deze website te kopiëren, te verspreiden, of anderszins te gebruiken, in welke vorm dan ook. 

 

Huur een drager, voorwaarden

Bij het huren van een drager gaat huurder automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

De drager
- Alle dragers zijn in goede staat, zonder beschadigingen. Er worden ook nieuwe dragers gebruikt.
- De dragers worden door mij gewassen met een wasmiddel zonder parfum.
- In de meeste gevallen komt de kleur of print overeen met het plaatje, soms kan het voorkomen dat je een andere kleur of print ontvangt.

Het huren
Je betaalt € 10,00 voor een week of deel van een week en € 8,00 voor elke week daarna.  Verzendkosten bedragen € 7,50.
- Stuur op tijd terug: bijvoorbeeld dinsdag ontvangen = dinsdag terugsturen.
- Vaste leenperiode: eerder terugsturen leidt niet tot terugbetaling van de leenkosten.
- Het is fijn als je van te voren kunt aangeven of je de drager 1 of  2 weken wilt huren. Je mag ook verlengen, tot 3 dagen voor het einde van de eerste week.

Borg
- Als borg betaal je de nieuwprijs van de drager.
- Het leenbedrag is al toegevoegd aan de totaalprijs.
- Lees altijd eerst het instructieboekje en volg de aanwijzingen op! Oefen je voor het eerst, zorg dan dat er iemand bij is om je te helpen. Hou je kind altijd vast tot de drager goed bevestigd is.
- De borg wordt alleen volledig terugbetaald als de drager in goede staat, met alle accessoires en boekjes, en op tijd wordt terugbezorgd. Je krijgt de borg uiterlijk binnen 7 dagen teruggestort.
- Ga netjes om met de drager, hou hem schoon, heel en rookvrij. Zorg dat huisdieren uit de buurt van de drager blijven. Er wordt een redelijk deel van de borg ingehouden bij beschadigingen, abnormale slijtage, moeilijk verwijderbare vlekken en huisdierharen.
- De drager mag niet zelf gewassen worden. Mocht het echt nodig zijn voor verder gebruik, neem dan altijd eerst contact op met Draagwijzer voor instructies.
- Beschadigingen graag meteen melden via info@draagwijzer.nl.

Verzenden en terugsturen
- De kosten voor verzending en terugsturen komen voor jouw rekening.
- Terugsturen met PostNL, met track & tracenummer naar:

Draagwijzer
J.P. Sweelinckstraat 9
7412 DV Deventer

Drager aanschaffen?
Ben je tevreden over de drager, en wil je een nieuw exemplaar aanschaffen? Dan krijg je € 5,00 korting op je aanschaf. Hoe werkt het? Je stuurt de gehuurde drager terug, bestelt de drager van je keuze via de website en kiest als betaaloptie 'overschrijven'. Laat in het opmerkingenveld weten dat je gaat bestellen, dan wordt het verrekend met de borg.

Heb je vragen over de gehuurde drager? Stel ze gerust via info@draagwijzer.nl! 

Veel plezier met je drager of draagdoek!

 

 

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

 

 

 

Geldig vanaf 1 oktober 2012