draagconsulten

Ben je in verwachting en wil je graag weten wat de verschillende mogelijkheden zijn om je kindje straks te gaan dragen? Heb je al een kindje en ook al een draagdoek en lukt het maar niet om je baby er comfortabel in te krijgen? Wil je graag verschillende manieren leren om je draagdoek te knopen? Heb je een tweeling die je graag tegelijk wil dragen? Bij mij kun je terecht voor een draagconsult. Afhankelijk van je wensen kun je kiezen uit een oriënterend consult waarin je kennis maakt met de verschillende soorten draagdoeken en dragers of een specifiek knoopconsult. Bij een knoopconsult leer ik je stap voor stap hoe je je kindje op de juiste manier draagt met bijvoorbeeld een rekbare doek of een geweven doek.
Je hebt ongeveer een uur nodig om één specifieke knoopmethode onder de knie te krijgen. Bij pasgeboren kindjes kun je denken aan een knoop op de buik of op de heup, bij wat oudere kindjes een rugdraagmethode. Een draagconsult kost € 50,00 per uur. Als je graag wil dat ik bij jou thuis kom, dan reken ik € 50,00 per uur en een starttarief van € 15,00 en € 0,50 per kilometer.

Voor consulten na 18 uur of in het weekend reken ik € 60,00 euro per uur.

Wil je meer informatie over draagconsulten of wil je een afspraak maken? Dat kan!

Stuur me een mail of bel/app me op 06-45540720.

Ontdek de perfecte drager voor jou

Neem contact met mij op voor persoonlijk advies en ontdek welke drager het beste past bij de behoeften van jou en je kindje.