Levering
Draagwijzer verzendt bestellingen die op werkdagen voor 13.00 binnenkomen meestal nog dezelfde dag. In ieder geval wordt uw pakje binnen 2 werkdagen na ontvangst van de complete betaling verzonden. Indien de levering vertraging oploopt - hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u daarvan onmiddellijk bericht.
De bestelling zal worden verstuurd via PostNL. Voor pakketpost wordt een bijdrage gevraagd van €5,95. Bestellingen boven de €100,- binnen Nederland, en boven de €130,- naar België, worden gratis verzonden. Wilt u bestellen vanuit een ander land, neem dan even 
contact op, zodat wij uw land kunnen toevoegen aan de landenlijst. De koper kan er ook voor kiezen om op afspraak de bestelling op te halen in Deventer; de betaling kan dan ofwel van te voren te worden voldaan, ofwel contant ter plekke.
Wij kunnen helaas geen verantwoordelijkheid dragen voor het kwijtraken, beschadigd raken of gestolen worden van uw pakje tijdens de verzending. Als u hiertegen beschermd wilt zijn, kunt u kiezen voor de optie 'verzekerd verzenden' tegen een kleine meerprijs.

© 2017 - 2023 Draagwijzer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel