Ben je in verwachting of heb je al een kindje (of meer)? Bijna elke dinsdag en vrijdag is er inloopochtend bij Draagwijzer in Deventer. Tijdens deze inloopochtend kun je bij mij terecht als je vragen hebt of informatie wilt over de verschillende manieren om je kindje te dragen. Voor het onder de knie krijgen van een specifieke knoop kun je beter een apart consult boeken, maar als je een korte draagvraag hebt dan is daar altijd tijd voor. Ook kun je een doek of voorgevormde drager aanschaffen als je dat wilt.

Vrijdag 17 september 2021 ben ik even uitwaaien. De eerstvolgende inloopochtend is dinsdag 21 september 2021. Tusen 10 en 12 uur ben je van harte welkom. Mocht je niet willen of kunnen wachten, stuur me dan een berichtje, wie weet kan ik je eerder helpen!

Het is fijn als je je even aanmeldt voor de inloopopchtend, dan kan ik ervoor zorgen dat het niet te druk wordt. Hiervoor kun je me een mail sturen of even appen (06-45540720).

Op andere momenten dan de dinsdag- en vrijdagochtend kun je altijd een consult bij me boeken.

De ochtend is gratis, koffie en thee is verkrijgbaar in de winkel. Water is gratis en je kunt je kindje uiteraard voeden en verschonen. Er is ook een mogelijkheid om flesjes op te warmen.

Je bent van harte welkom en je kindje ook!

Draagwijzer
Bo Matter
Broederenstraat 45
7411 PA Deventer
06-45540720

 

© 2017 - 2021 Draagwijzer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel