Je vindt hier informatie over draagdoeken, baby- en peuterdragers en draagconsulten.

IMG_1170
Bovenin het menu vind je je mijn webwinkel. Kijk gerust eens rond. Sinds vorig jaar ben ik retailer van het mooie merk LennyLamb, dat bekend staat om z’n heerlijk zachte doeken met mooie prints. Ook de ergonomische dragers (in baby- en peuterversie) van LennyLamb zijn prachtig. Zie je een doek of drager er niet tussen die je graag gewild had, neem dan contact met me op.

Achter de schermen werk ik aan een nieuwe webwinkel. Het zal niet lang meer duren voordat ik eindelijk een mooi winkeltje hebt waar je straks ook met iDeal kunt betalen. Ik kijk er naar uit!

Ben je in verwachting of heb je al een kindje (of meer)? Bijna elke woensdagochtend houd ik inloopochtend bij mij thuis. Tijdens deze inloopochtend kun je bij mij terecht als je vragen hebt of informatie wilt over de verschillende manieren om je kindje te dragen. Voor het onder de knie krijgen van een specifieke knoop kun je beter een apart consult boeken, maar als je een korte draagvraag hebt dan is daar altijd tijd voor. Ook kun je een doek of voorgevormde drager aanschaffen als je dat wilt.

De eerstvolgende inloopochtend is op woensdag 22 februari 2017.

De ochtend is gratis en voor koffie/thee en wat lekkers wordt gezorgd. Als je je kindje wil voeden is dat uiteraard geen enkel probleem.

Ik vind het fijn als je je van te voren even aanmeldt.

Je bent van harte welkom en je kindje(s) ook!

Bo Matter
Draagwijzer.nl

06-45540720