Je vindt hier informatie over draagdoeken, baby- en peuterdragers en draagconsulten.

BenBBovenin het menu vind je mijn webwinkel. Kijk gerust eens rond. De laatste weken is mijn voorraad flink uitgebreid. Nog niet alles staat in mijn webwinkel. Sinds vorig jaar ben ik retailer van het mooie merk LennyLamb, dat bekend staat om z’n heerlijk zachte doeken met mooie prints. Ook de babycarriers van LennyLamb zijn prachtig. Ze staan online, klik hier om ze te bekijken. Zie je een doek of drager er niet tussen die je graag gewild had, neem dan contact met me op.

Ben je in verwachting of heb je al een kindje (of meer)? Bijna elke woensdagochtend houd ik inloopochtend bij mij thuis. Je bent van harte welkom om kennis te maken met de verschillende soorten babydragers en draagdoeken en eens te kijken op wat voor manieren je je kindje bij je kunt dragen.

Vanwege de herfstvakantie is eerstvolgende inloopochtend op woensdag 26 oktober. Tussen 10:00 en 12:00 uur ben je van harte welkom en je kindje(s) ook. Voor koffie/thee/water en wat lekkers wordt gezorgd. Laat het me even weten als je langs wil komen. Mocht het niet schikken, mail of bel me dan, dan kijken we wat er mogelijk is.

Bo Matter
Draagwijzer.nl
06-45540720